Μετάβαση στη σελίδα της ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ - ΣΑΒΒΙΔΗΣ Α.Ε.

ΕΤΑΙΡΙΑ

Η UNITED Consumer Electronics σας καλωσορίζει σε έναν κόσμο κορυφαίων και καλαίσθητων οικιακών ηλεκτρικών συσκευών οι οποίες κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή αγορά σήμερα. Η UCE βρίσκεται στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων με μια ευρεία γκάμα κορυφαίων προϊόντων με μοντέρνο σχεδιασμό και αξιοζήλευτα χαρακτηριστικά.

Το UCE αποτελεί την ένωση δυνάμεων πολλών ανεξάρτητων εταιρειών οι οποίες δραστηριοποιούνται σχεδόν σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του να είμαστε μέλος μιας τόσο μεγάλης πανευρωπαϊκής οικογένειας, μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους καταναλωτές τη δυνατότητα επιλογής μέσα από μια ευρεία γκάμα σύγχρονων προϊόντων σχεδιασμένων κατά παραγγελία στοχεύοντας στην μέγιστη παρεχόμενη αξία. Με τους δικούς μας αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους τόσο στην Ευρώπη όσο και στην 'Απω Ανατολή μπορούμε πάντα να σας εγγυηθούμε προϊόντα κορυφαίας ποιότητας, τα οποία είναι σύμφωνα αλλά και ξεπερνάνε τις απαιτήσεις των οδηγιών της Ε.Ε.

Η εταιρεία Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε., είναι ενεργός μέτοχος του UCE και αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα των προϊόντων UNITED στις αγορές της Ελλάδος, Κύπρου αλλά και των ευρύτερων Βαλκανίων. Όλα τα προϊόντα περνάνε από τους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους και καλύπτονται πλήρως από την καταξιωμένη και αναγνωρίσιμη εγγύηση της Αμοιρίδης-Σαββίδης Α.Ε.